> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Versterken Redactie Dé Verpleegkundig Specialist

19 maart 2017

Dé Verpleegkundig Specialist is hét vakblad voor Verpleegkundig Specialisten. Het verschijnt viermaal per jaar in opdracht van V&VN Verpleegkundig Specialisten. In het vakblad is aandacht voor alle rollen van de verpleegkundig specialist, van klinisch handelen tot professionalisering.

Vanaf 2017 wordt het vakblad uitgegeven door Prelum, en ontstaat een nieuwe mogelijkheid om geaccrediteerde nascholingspunten te behalen. De huidige redactie bestaat uit vijf gemotiveerde leden, onder wie een enthousiaste hoofdredacteur.

De redactie van Dé Verpleegkundig Specialist is op zoek naar enkele redactieleden, uit alle specialismen. De redactie overlegt enkele malen per jaar telefonisch, eenmaal per jaar op locatie en verder per e-mail. De redactie krijgt professionele ondersteuning van de uitgever van Dé Verpleegkundig Specialist, Prelum. Ook worden nieuwe redactieleden gecoacht door meer ervaren redactieleden.

Heeft u affiniteit met de ontwikkelingen binnen het beroep van de verpleegkundig specialist, kunt u snel en vaardig communiceren en lijkt voor u het redigeren van (wetenschappelijke) artikelen geen probleem? Dan ben u misschien de persoon die wij zoeken. Uw winst? Extra inspiratie, accreditatiepunten en gratis toegang tot het jaarcongres van V&VN VS. Er is tevens een vergoeding beschikbaar voor de redactievergaderingen.

Interesse? Mail dan een korte motivatie met C.V. naar: [email protected].