> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Dé Verpleegkundig Specialist bij Prelum!

02 december 2016

Vandaag, 2 december 2016, is de uitgeefovereenkomst tussen V&VN Verpleegkundig Specialisten en Prelum, bekend van onder meer de titels Nurse Academy en Psyfar VS, een feit geworden. Directeur Charles Dumas van Prelum ondertekende, in aanwezigheid van beleidsmedewerker Annette van Stigt en bestuurslid en secretaris van V&VN VS Jaap Kappert, de overeenkomst.

2016-12-02-de-verpleegkundig-specialist-bij-prelum-dsc00137

Kern van de nieuwe overeenkomst is de uitgave van het vakblad van V&VN VS, Dé Verpleegkundig Specialist (4x per jaar) voor een periode van vier jaar. In het vakblad worden bovendien vanaf de eerste editie van 2017, naast de gebruikelijke artikelen, steeds twee artikelen per editie opgenomen waarvoor nascholingspunten (1 punt per artikel) kunnen worden verdiend indien via de website van het vakblad de bijbehorende toets met goed gevolg wordt gemaakt.

Indien u hiervan gebruikt wilt maken, kunt u zich abonneren op een zogenaamd plus-abonnement. Hiervoor geldt voor leden van V&VN Verpleegkundig Specialisten een sterk gereduceerde prijs. Over de precieze details van het plus-abonnement en de wijze waarop accreditatiepunten kunnen worden verdiend, wordt u verder geïnformeerd in het voorjaar van 2017.

Het vakblad Dé Verpleegkundig Specialist blijft voor alle leden inbegrepen bij het lidmaatschap van V&VN Verpleegkundig Specialisten. Alle leden ontvangen dit vakblad thuis.

V&VN VS hoopt met de vernieuwing van het vakblad een nieuwe mogelijkheid voor leden te bieden om zich te kunnen nascholen tegen geringe kosten. Tegelijkertijd is het, naast het jaarcongres van V&VN VS, een vorm van scholing waarmee recht wordt gedaan aan de doelen van de afdeling, het aanbieden van scholing en het bewerkstelligen van korting voor leden.

2016-12-02-de-verpleegkundig-specialist-bij-prelum-dsc00174

Dé Verpleegkundig Specialist bij Prelum. Charles Dumas (links) en Jaap Kappert, secretaris van V&VN VS (rechts) bevestigen de nieuwe uitgeefovereenkomst.