> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Versterk het Netwerk VS Preventieve zorg

16 november 2016

Op dit moment bestaan in Nederland vijf verpleegkundige specialismen. Eén van die specialismen is de preventieve zorg bij somatische aandoeningen. Het is eveneens in aantallen verpleegkundig specialisten het kleinste specialisme. Op dit moment zijn er 40 verpleegkundig specialisten preventieve zorg en 13 verpleegkundigen in opleiding tot specialist preventieve zorg.

V&VN VS vindt het enorm belangrijk dat deze verpleegkundig specialisten elkaar wel vinden. Dat gebeurt in het Netwerk VS Preventieve zorg, maar niet alle verpleegkundig specialisten preventieve zorg zijn hiervan al lid. Het netwerk zoekt dus versterking! Op 3o november vindt de volgende netwerkbijeenkomst plaats. Een aangewezen mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

Indien u verpleegkundig specialist preventieve zorg bent, maar nog niet bekend bent bij het netwerk preventieve zorg, meld u zich dan aan! Ook indien u niet naar de netwerkbijeenkomst kunt komen, is het belangrijk dat u contact opneemt met Ingrid Brockx, de contactpersoon van het netwerk, zodat u lid kunt worden. U kunt contact opnemen met haar via: [email protected].

Alleen door samen op te trekken, kunt u komen tot een optimale rolontwikkeling en profilering van de verpleegkundig specialist in de preventieve zorg!