> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Herhaalde oproep: werkgroep ICT/ODA

03 november 2016

Begin oktober verscheen een oproep om u aan te melden voor een werkgroep ter beoordeling van de plaats van intercollegiale toetsing (ICT) en overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (ODA) binnen de herregistratie van verpleegkundig specialisten. Op deze oproep zijn zeer weinig reacties binnengekomen! Daarom hierbij een herhaalde oproep.

Er is in de afgelopen jaren veel gezegd over de wijze waarop met ICT en ODA in het kader van de herregistratie van verpleegkundig specialisten is omgegaan. Dit is uw kans om een inhoudelijke constructieve bijdrage te leveren aan het evalueren en eventueel wijzigen van de huidige praktijk ten behoeve van u en uw vakgenoten. Laat deze kans niet voorbijgaan!

V&VN Verpleegkundig Specialisten is in totaal op zoek naar 3 leden voor deze werkgroep. Mogelijke kandidaten kunnen vóór een selectie plaatsvindt worden uitgenodigd voor een gesprek met een bestuurslid.

Indien u interesse heeft in deze werkgroep, meldt u dan aan middels het sturen van een korte motivatie en C.V. naar [email protected]. Bij vragen kunt u zich ook tot dit e-mailadres wenden. Reacties worden graag zo spoedig mogelijk ontvangen, en ten minste vóór 3 december 2016.