> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Oud-bestuurslid bedankt leden

09 oktober 2016

Oud-bestuurslid van V&VN Verpleegkundig Specialisten Jelmer van der Burg wil middels een bericht graag de leden dankzeggen voor de jaren waarin hij bestuurslid mocht zijn.


Enschede, 8 oktober 2016

 

Beste leden,

 

Op het voorbije jaarcongres heb ik na drie jaar afscheid genomen van het bestuur van V&VN Verpleegkundig Specialisten. Ik vind dat je, als je niet zeker weet of je een nieuwe periode van drie jaar met honderd procent inzet en commitment kunt doen, plaats moet maken.

Via deze weg wil ik graag mijn dank uitspreken aan alle leden en (oud-)bestuursleden met wie ik heb samengewerkt. Het is voor mij in het begin niet makkelijk geweest om bestuurslid te zijn. Ook heb ik veel sceptische reacties gehad op mijn benoeming. Ik heb dit altijd goed begrepen. Maar het heeft mij niet weerhouden om te beginnen. Ik las eens de volgende “omdenken”spreuk: “vallen is niet erg, blijven liggen wel”. Dit is een soort motto geworden!

Ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om bestuurslid te zijn en dat ik het vertrouwen heb gekregen om mij te kunnen en mogen ontwikkelen als bestuurslid. Ook ben ik ontzettend trots dat ik vicevoorzitter heb mogen zijn en dat ik onze beroepsgroep bij de verschillende gremia heb mogen vertegenwoordigen. Het is ons samen gelukt om bij de belangrijke stakeholders aan tafel te zitten en daar onze visie te kunnen geven!

Uiteraard blijf ik de afdeling als lid op de voet volgen. Wie weet tot ziens!

 

Met hartelijke groet,

 

Jelmer van der Burg