> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Kennismaken met de nieuwe bestuursleden

12 september 2016

Op de afdelingsvergadering op 6 oktober aanstaande presenteren drie aspirant-bestuursleden zich aan de leden. Zij hopen door de afdelingsvergadering te worden gekozen als bestuurslid voor een periode van drie jaar.

Het betreft de volgende personen:

Vanaf heden is er een persoonlijke pagina voor ieder van hen beschikbaar, waar zij zich middels een beknopt C.V. alvast aan u voorstellen. Voor verdere vragen over de aspirant-bestuursleden, kunt u zich wenden tot [email protected]. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks een bericht aan (een van) de aspirant-bestuursleden sturen. De e-mailadressen vindt u op hun persoonlijke pagina.

Overigens is er op dit moment opnieuw een vacature voor een bestuurslid vanwege het afscheid van Jelmer van der Burg, vicevoorzitter en penningmeester a.i. U kunt deze vacature hier lezen.