> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Redactieleden gezocht!

24 augustus 2016

Dé Verpleegkundig Specialist is hét vakblad voor Verpleegkundig Specialisten. Het verschijnt viermaal per jaar in opdracht van V&VN Verpleegkundig Specialisten. In het vakblad is aandacht voor alle rollen van de verpleegkundig specialist, van klinisch handelen tot professionalisering. De huidige redactie bestaat uit zes gemotiveerde leden, onder wie een enthousiaste hoofdredacteur.

De redactie van Dé Verpleegkundig Specialist is op zoek naar enkele redactieleden, uit alle specialismen. De redactie overlegt enkele malen per jaar telefonisch, eenmaal per jaar op locatie en verder per e-mail. De redactie krijgt ondersteuning van de uitgever van Dé Verpleegkundig Specialist, Bohn Stafleu van Loghum (BSL).

Heeft u affiniteit met de ontwikkelingen binnen het beroep van de verpleegkundig specialist, kunt u snel en vaardig communiceren en lijkt voor u het redigeren van (wetenschappelijke) artikelen geen probleem? Dan ben u misschien de persoon die wij zoeken. Uw winst? Extra inspiratie, accreditatiepunten en gratis toegang tot het jaarcongres van V&VN VS. Er is tevens een vergoeding beschikbaar voor de telefonisch redactievergaderingen.

Interesse? Mail dan een korte motivatie met C.V. naar: [email protected].