> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Tweede Aankondiging Jaarcongres V&VN VS

10 juli 2016

Mocht u de data nog niet in uw agenda hebben gezet: op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober aanstaande vindt voor de achtste maal het Jaarcongres van V&VN Verpleegkundig Specialisten plaats.

Thema dit jaar is: Regie in de gezondheidszorg. Hoe worden we de beste versie van onszelf?

Rondom dit thema vinden diverse plenaire lezingen plaats, onder meer van de voorzitter van V&VN VS, drs. Irma de Hoop, dr. Yvonne ten Hoeve en prof. dr. Carina Hilders. Daarnaast zijn er op beide congresdagen twee parallelsessies, waarbij u de keuze heeft uit 59 sessies met diverse uiteenlopende onderwerpen.

Naast interessante sprekers, vindt ook dit jaar weer de uitreiking van de prijs voor de beste masterthese plaats. Ook is er zoals elk jaar de uitreiking van diverse prijzen voor beste mondelinge presentatie en de beste poster.
Bovendien wordt dit jaar de Els Borst Award uitgereikt.

Daarnaast is er speciale aandacht voor de netwerken van verpleegkundig specialisten op vrijdagochtend, en vindt op donderdagmiddag de afdelingsvergadering van V&VN VS plaats.

Programma en inschrijven:

Lees ook het gehele programma of ga naar de website van het jaarcongres. En download ook de app!
Via de website kunt u zich ook inschrijven. Er is ook beperkt de mogelijkheid om een hotelkamer te reserveren op Congrescentrum Papendal.

Accreditatie:

Accreditatie is aangevraagd bij het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register en de NAPA (Nederlandse Associatie Physician Assistants).

Tarieven:

Tarieven tot en met 2 september 2016

1 dag
Leden V&VN VS    €152,25
Niet-leden            €242

2 dagen
Leden V&VN VS    €267,75
Niet-leden            €379,50

Tarieven na 2 september 2016

1 dag
Leden V&VN VS    €194,25
Niet-leden            €286

2 dagen
Leden V&VN VS    €336
Niet-leden            €462