> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Afdelingsvergadering 2016

13 juni 2016

Ieder jaar wordt tijdens het jaarcongres van V&VN VS de afdelingsvergadering gehouden, het moment waarop het bestuur het jaarverslag en het jaarplan presenteert, en het moment waarop verantwoording wordt afgelegd.  Ook dit jaar zal dit weer het geval zijn. Toch is er dit jaar iets anders.

De afgelopen jaren vond de afdelingsvergadering plaats op vrijdagochtend, voorafgaande aan het programma van de tweede congresdag. Dit leidde niet tot de door het bestuur gehoopte opkomst. Vorig jaar waren ongeveer 100 leden aanwezig, het jaar ervoor ongeveer 120 leden. Dit terwijl op vrijdag toch zo’n 700 verpleegkundig specialisten het jaarcongres bezoeken.

Hierom wordt de afdelingsvergadering dit jaar niet op vrijdagmorgen gehouden, maar op donderdagmiddag, tussen het ochtend- en het middagprogramma. Hopelijk leidt dit tot een hogere opkomst.

Uiteraard wordt iedere aanwezige tijdens de afdelingsvergadering gevraagd de aanwezigheidslijst te tekenen. Achteraf wordt gecontroleerd of de aanwezigen ook daadwerkelijk lid van de afdeling waren op het moment van de afdelingsvergadering.