> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Bijeenkomst VS SEH

17 april 2016

Op donderdag 7 april werd de 1ste landelijke bijeenkomst VS SEH georganiseerd in het OLVG Amsterdam, locatie Oost door Bart Huybrechts, VS SEH, en Mariska Zwartsenburg, SEH-arts. Het was voor het eerst dat VS’en acute zorg bijeen kwamen om te praten over hun beroep en wat zoal komt kijken bij het verder ontwikkelen ervan. Meer dan 20 VS’en uit het hele land namen enthousiast deel. Ook enkele SEH-artsen uit andere centra participeerden.

In drie groepen discussieerden de VS’en over “beroepsbelangen”, “zin en onzin van een netwerk” en “onderwijs, opleiding en onderzoek”. Deze onderwerpen kwamen naar voren in een enquête die onder VS’en SEH was verspreid.

Jaap Kappert, secretaris van V&VN VS, sprak over netwerkvorming en de mogelijkheden die V&VN VS hierin kan bieden. U kunt een verslag van het symposium, geschreven door Bart Huybrechts, hier lezen.