> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Gezocht: Bestuurslid GGZ

12 maart 2016

In verband met het terugtreden van een bestuurslid werkzaam in de GGZ met ingang van de beleidsdag 2016, is het bestuur van V&VN VS op zoek naar een bestuurslid GGZ. Van de ongeveer 2000 leden van V&VN VS zijn zo’n 800 leden Verpleegkundig Specialist Geestelijke Gezondheidszorg.

Op dit moment zijn van de 9 bestuursleden 3 afkomstig vanuit de GGZ, onder wie de voorzitter. Omdat de rol van voorzitter ongeschikt is voor het deelnemen aan specifieke discussies in een deelspecialisme, is het de wens van het bestuur om nog een lid vanuit de GGZ in het bestuur op te nemen om een goede afvaardiging vanuit dit belangrijke deelspecialisme te waarborgen.

Vanzelfsprekend geldt dat het bestuur als geheel de belangen van alle verpleegkundig specialisten behartigt, ongeacht hun deelspecialisme.

Bij interesse kunt u een motivatiebrief en CV sturen aan de secretaris: [email protected]. De reactietermijn sluit op 30-4-2016. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de secretaris, Jaap Kappert via: [email protected].

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.