> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Tweet wie je bent

25 januari 2016

V&VN VS is actief op velerlei gebied bij het promoten en stimuleren van de functie verpleegkundig specialist. Hierbij vertegenwoordigen wij veel verschillende collega’s in verschillende werkvelden. Veel collega’s kunnen beamen dat het soms moeilijk is een korte en adequate samenvatting van zijn/haar functie te geven.

Daarom hierbij een oproep aan collega’s om weer te geven wat de functie verpleegkundig specialist inhoudt in een tweet, dus maximaal 140 tekens. Help een collega zichzelf te verkopen en help jezelf ons beroep in enkele woorden neer te zetten.

Dit alles onder het motto: je bent wat je tweet, tweet wie je bent!

De mooiste tweet wordt gekozen door de jury, bestaande uit de drie leden van het dagelijks bestuur van V&VN VS, Irma de Hoop, Jelmer van der Burg en Jaap Kappert. De gelukkige winnaar wordt beloond met een eervolle vermelding van zijn/haar tweet op de website, twitter en facebook, en daarnaast een VVV-bon van €50.

De mooiste tien tweets zullen ook gepubliceerd worden op de website en via social media.

Het belangrijkste criterium voor de winnende tweet: werkvelden overstijgen én bruikbaar in het contact met patiënten.

Reageren kan via twitter (zet er @venvnvs bij), maar ook via facebook of middels een mail aan [email protected]. Stuur je reactie vóór 28 februari 2016. Tekens worden geteld! Max. = 140.