> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Aankondiging alumnionderzoek

11 januari 2016

Aankondiging alumnionderzoek

Vanuit het Capacititeitsorgaan ontving V&VN VS het verzoek om onderstaande aankondiging voor een onderzoek onder alumni van de opleiding tot Verpleegkundig Specialist op de website te plaatsen.

 

Aankondiging: Binnenkort ontvangt u een enquête via uw Hogeschool /opleidingsinstituut


Binnenkort ontvangt u bericht van het opleidingsinstituut waar u uw opleiding tot Verpleegkundig Specialist (of Nurse Practitioner) hebt gevolgd. Uw opleider vraagt u in dit bericht om een korte digitale enquête in te vullen. Het invullen duurt circa 5 minuten.

Waar gaat de enquête over?
De vragen gaan over uw werk als Verpleegkundig Specialist, nu of in het verleden.

Wie worden benaderd?
Voor het onderzoek worden alumni van de opleidingen tot Verpleegkundig Specialist en Physician Assistant benaderd. Ook alumni die nog niet, of niet meer, werkzaam zijn als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant worden met nadruk gevraagd om de enquête in te vullen. Uw respons is belangrijk voor ons!

Wat gebeurt er met de resultaten?
De resultaten worden gebruikt om het ministerie van VWS te informeren over de ontwikkeling van de beroepsgroepen Verpleegkundig Specialist en Physician Assistant en om inzicht te bieden in de benodigde opleidingscapaciteit van diverse medische (vervolg)opleidingen. Het Capaciteitsorgaan is opdrachtgever van het onderzoek.

Ik heb geen uitnodiging ontvangen, hoe kan ik de enquête nu invullen?
Als u eind januari nog geen uitnodiging hebt ontvangen, kunt u een bericht sturen aan [email protected] om alsnog een link naar de enquête te ontvangen.

What’s in it for me?
Iedere 100e respondent ontvangt een dinerbon t.w.v. €75,-. Daarnaast komen de onderzoeksresultaten beschikbaar op www.capaciteitsorgaan.nl/publicaties.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!