> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

2016, een succesvol jaar voor verpleegkundig specialisten!

04 januari 2016

Het bestuur van V&VN VS wenst alle verpleegkundig specialisten in Nederland een mooi en succesvol 2016. Deze wens geldt speciaal voor verpleegkundig specialisten in opleiding die dit jaar afstuderen, en alle verpleegkundig specialisten die op dit moment een aanvullende opleiding of een promotietraject volgen.

Dit jaar is een jaar van de waarheid voor wat betreft een aantal voorbehouden handelingen die de verpleegkundig specialist in het experimenteerartikel mocht indiceren en verrichten. Het bestuur werkt, in samenspraak met de betrokkenen, aan een passende oplossing die recht doet aan de kwaliteit die door verpleegkundig specialisten wordt geleverd.

Ook in 2016: denken wij verder na met het CSV over de nieuwe indeling in specialismen, denken wij mee over taakherschikking in diverse werkvelden, hebben we contact met zorgverzekeraars en hun koepelorganisatie ZN over verwijzingen en recepten van verpleegkundig specialisten, intensiveren we de contacten met de netwerken, én organiseren wij het achtste jaarcongres (6 en 7 oktober 2016).

Wij, samen met ú!