> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Dé Verpleegkundig Specialist 4-2015 online!

13 december 2015

Indien u lid bent van V&VN VS dan hebt u enkele dagen geleden het winternummer van het tijdschrift Dé Verpleegkundig Specialist thuis ontvangen. Vanaf heden is het tijdschrift ook digitaal beschikbaar voor leden via deze website.

In het winternummer onder meer een interview met de nieuwe voorzitter van V&VN VS, Irma de Hoop. Bovendien een artikel van de winnaar van de mastertheseprijs op het jaarcongres, Karina Meijers-Verhoeven over Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie (TENS) en artikelen van de winnaars van de beste poster (Mirja de Lange-Ranzijn en AnneLoes van der Staa ) en de beste mondelinge presentatie (José Bom).

In het winternummer ook een artikel van het bestuur over de missie en de doelen van V&VN VS, en een oproep van de terugtredend voorzitter van de congrescommissie Marleen de Haan-Van Buren voor nieuwe leden voor de congrescommissie. In dit artikel wordt gevraagd bij interesse te mailen met [email protected]. Dit moet zijn: [email protected]. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de congrescommissie!