> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Netwerkbijeenkomst 17-12-2015

30 oktober 2015

Op donderdag 17 december aanstaande organiseert V&VN VS de eerste netwerkbijeenkomst voor netwerken van verpleegkundig specialisten. Tijdens deze bijeenkomst wordt gesproken over de status van de netwerken binnen onze afdeling, en over de juiste manier om elkaar te vinden, bijvoorbeeld bij het uitdragen van de functie verpleegkundig specialist in specifieke werkvelden.

Aanvang is 14.00 uur. De locatie wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar nader te leren kennen op een kerstborrel.

Voorzitters en secretarissen van netwerken van verpleegkundig specialisten die bij V&VN VS bekend zijn, hebben een vooraankondiging voor deze netwerkbijeenkomst ontvangen.

Indien u betrokken bent bij het bestuur van een netwerk van verpleegkundig specialisten, en niet per mail benaderd bent, dan kunt u zich aanmelden bij de secretaris Jaap Kappert, via: [email protected] of bij Jelmer van der Burg, vice-voorzitter via: [email protected]. U bent hiertoe van harte uitgenodigd!