> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

www.platformzorgmasters.nl

05 juli 2013

Onlangs is de website ‘Platform Zorgmasters’ aangepast en is alle informatie geactualiseerd. De website geeft een overzicht van de ontwikkelingen rondom de beroepen Physician Assistant en Verpleegkundig Specialist. U vindt er een overzicht van projecten, praktijkvoorbeelden en publicaties. Doel van de website is het ter beschikking stellen van informatie en deze te delen om de ontwikkeling en implementatie van de Physician Assistant en Verpleegkundig Specialist te ondersteunen en te bevorderen.

De redactie zal regelmatig nieuwe informatie op de website plaatsen. U bent echter van harte uitgenodigd om ook tussentijds nieuwe informatie te delen. Dit kan een nieuw onderzoeksproject zijn, maar ook een praktijkvoorbeeld of een publicatie.  De redactie zal de informatie op de website plaatsen.

Wij nodigen u van harte uit om de website te bezoeken en om uw kennis over Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten met ons te delen. Neem hiervoor contact op met de redactie: [email protected].