> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Contributie

05 maart 2012

Per 1 januari van dit jaar is V&VN VS/NP gefuseerd met VS GGZ tot V&VN VS. Het bestuur van VS GGZ heeft een voorstel gedaan over de contributieverhoging 2012, voor zowel volwaardig als aspirant leden naar 45 euro voor 2012. Dit bedrag is een uitvloeisel van synchronisatie volwaardig lid en aspirant-lid VS GGZ.

De leden van V&VN VS/NP hebben over de contributie geen bericht ontvangen. Voor hen geldt het volgende. Vanaf 2012 wordt de contributie voor een volwaardig lid 60 euro en voor een aspirant-lid 45 euro. Dit betekent voor de aspirant leden een verhoging van 75 procent, zij waren tot 2012 gratis lid.

Voor de verhoging van het contributiegeld zijn twee redenen. De eerste is dat het administratief moeilijk is gebleken om mutaties van in opleiding naar gediplomeerd te doen bij V&VN. Dit gaat namelijk niet automatisch en wij zijn hierin dus afhankelijk van het individuele aspirant lid om dit door te geven aan de ledenadministratie. Ten tweede is 45 euro een redelijk bedrag voor wat je ervoor terugkrijgt; een goed tijdschrift, regelmatig up-to-date nieuwsbrief en korting voor het congres en scholing.

Vóór september 2012 is bekend wat de contributie wordt voor 2013.