> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Nieuwsbrief GMT over wijzigingen in de Geneesmiddelenwet en gerelateerde regelgeving

25 januari 2012

Op 1 januari 2012 zijn de gewijzigde Geneesmiddelenwet en Wet Beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG) in werking getreden. Met deze wetswijzigingen is een aantal zaken veranderd die ook de regels voor geneesmiddelenreclame raken. Het betreft onderwerpen als de uitbreiding van de groep voorschrijvers, gastvrijheid bij bijeenkomsten en manifestaties en herziene beleidsregels over gunstbetoon. Om te zorgen dat voor alle betrokken partijen duidelijk is welke zaken veranderd zijn stuurt de directie Geneesmiddelen en Medische Technologie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport u deze nieuwsbrief toe.

Klik hier voor het hele bericht.