> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Van het grootste belang!!!

26 september 2011

Beste collega’s,

Nogmaals een oproep om mee te doen met het onderzoek dat is ingesteld door VWS. De eerdere oproepen en verzoeken hebben wel tot enige respons geleid maar er zijn veel meer respondenten nodig. Graag nodig ik jullie nogmaals uit mee te werken, ook als je geen voorbehouden handelingen verricht. De resultaten van het onderzoek zullen door de politiek, VWS en de beroepsverenigingen worden gebruikt om de toekomstige wetgeving aan te (blijven) passen. Meedoen betekent invloed!

Ps: ook deelnemers na de inschrijftermijn (okt. 2011) worden meegenomen in het onderzoek!

Namens het bestuur van V&VN VS/NP, Tim van Nesselrooij

Voor informatie en opgave:  [email protected]