> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Filter op jaar
Filter op categorie

Interview Irma de Hoop in Arts en Auto

09 maart 2018
Van voorzitter Irma de Hoop verscheen deze week een veel gelezen en gedeeld interview in het tijdschrift Arts en Auto. Arts en Auto magazine is het tijdschrift van de Vereniging VvAA. Lees hier enkele passages uit het interview en een link naar het gehele artikel op de website van Arts en Auto.
> lees verder

Promotie Frans Clignet

27 februari 2018
Alweer een verpleegkundig specialist die promoveert! Afgelopen vrijdag was de succesvolle verdediging van Frans Clignet aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Frans promoveerde op een systematische activerende methode toegepast door verpleegkundigen bij ouderen die opgenomen zijn in een GGZ-instelling.
> lees verder

Laatste kans op vroegboekkorting!

26 februari 2018
Maak gebruik van de laatste kans om je met vroegboekkorting te registreren voor het ICN NP/APN congres dat van 26 t/m 29 augustus 2018 wordt gehouden in De Doelen te Rotterdam. Dat kan namelijk nog tot en met 28 februari. Je hebt dus nog twee dagen! De vroegboekkorting bedraagt €120. Als lid van V&VN VS ontvang je nog eens €80 korting. Dat staat gelijk aan het jaarlidmaatschap! De korting voor leden van V&VN VS blijft ook na 28 februari van toepassing. De vroegboekkorting is dan echter vervallen.
> lees verder

Zorgverzekeraars accepteren verwijzingen VS

26 februari 2018
Om een afspraak te kunnen maken met een medisch specialist is een rechtmatige verwijzing noodzakelijk. Zonder verwijzing kunnen patiënten de kosten niet declareren bij hun zorgverzekeraar. Welke beroepsgroepen een verwijzing mogen geven, bepaalt de verzekeraar. Er is nu goed nieuws voor alle verpleegkundig specialisten werkzaam in de eerstelijn. Verwijzingen van verpleegkundig specialisten uit de eerstelijn naar de tweede lijn worden vanaf heden door alle zorgverzekeraars in Nederland geaccepteerd.
> lees verder

Schrijf je nu in voor Jaarcongres 2018! Early Bird korting nog tot 28-02!

21 februari 2018
Je kunt als lid van V&VN Verpleegkundig Specialisten nog tot eind februari profiteren van het "early bird" kortingtarief voor het jaarcongres dat V&VN VS dit jaar samen met ICN en de HU en HAN organiseert in De Doelen te Rotterdam van 26-29 augustus 2018. Schrijf je dus komende week in en profiteer van het kortingtarief. Nog geen lid? Word dan lid van V&VN VS en profiteer van de korting en draag bij aan de professionalisering van de VS.
> lees verder