> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Filter op jaar
Filter op categorie

Update: Netwerk VS-GGZ in oprichting

24 juni 2017
Binnen V&VN Verpleegkundig Specialisten bestaan diverse netwerken. Eind maart werd al aangekondigd dat er ook een Netwerk VS-GGZ in oprichting is. Hierbij een korte update van de werkzaamheden!
> lees verder

Bestuursfilm Jaap Kappert

22 juni 2017
Er zijn korte video's gemaakt van enkele bestuursleden van V&VN VS om de leden en het brede publiek beter bekend te maken met de werkzaamheden van het afdelingsbestuur. Nadat u medio april al nader kennis kon maken met penningmeester van V&VN VS Bas Bol en met de voorzitter van V&VN VS Irma de Hoop, nu de beurt aan secretaris Jaap Kappert.
> lees verder

Minder werkdruk huisartsenpost door meer verpleegkundig specialisten

21 juni 2017
Een team met twee verpleegkundig specialisten en twee huisartsen kan in het weekend overdag op de huisartsenpost alle zorgvragen van patiënten behandelen. De inzet van meer verpleegkundig specialisten in een team zorgt voor minder werkbelasting van huisartsen. Dat blijkt uit het onderzoeksrapport van Radboudumc IQ healthcare en Stichting Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg (KOH) dat vandaag verschijnt.
> lees verder

Oproep van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

21 juni 2017
Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) heeft een oproep voor verpleegkundig specialisten. Bent u verpleegkundig specialist? En wilt u eenmalig geïnterviewd worden over uw behoefte aan nascholing? Lees dan verder!
> lees verder

Nieuwsbrief VSR juni 2017

21 juni 2017
De nieuwsbrief van het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) van juni 2017 is verstuurd aan alle verpleegkundig specialisten in Nederland. V&VN VS verspreidt deze nieuwsbrief ook via haar website, om het bereik ervan te vergroten.
> lees verder